New Zealand reveals squad for T20 World Cup 2024
Nieuws

New Zealand reveals squad for T20 World Cup 2024

Het Nieuw-Zeelandse cricketteam maakte hun selectie bekend voor het komende T20 Wereldkampioenschap, waarbij de terugkeer van Colin Munro niet was inbegrepen. In plaats daarvan besloten de selecteurs de jonge talenten Rachin Ravindra en Matt Henry op te nemen, die beiden hun debuut zullen maken op het WK. Bovendien is de jonge gangmaker Ben Sears, indien nodig, aangewezen als reizende reserve.

De Nieuw-Zeelandse coach Gary Stead sprak zijn vertrouwen uit in de geselecteerde ploeg, in de overtuiging dat deze goed uitgebalanceerd is en in staat is om sterk te presteren in het toernooi. Hij feliciteerde de spelers met hun selectie en benadrukte het belang van het vertegenwoordigen van hun land in een mondiale competitie. Stead benadrukte ook de noodzaak voor het team om zich aan te passen aan de diverse speelomstandigheden die in West-Indië worden verwacht.

Stead vermeldde specifiek zijn opwinding om Matt Henry en Rachin Ravindra hun vaardigheden op het grote podium te zien demonstreren, aangezien beide spelers veelbelovend zijn gebleken in de recente wedstrijden. Henry's harde werk in alle facetten van de T20-game leverde hem een ​​plaats in de selectie op, terwijl Ravindra's consistente prestaties van het afgelopen jaar indruk maakten op de selecteurs.

De eerste wedstrijd van Nieuw-Zeeland in de T20 World Cup staat gepland tegen Afghanistan in Guyana op 7 juni, gevolgd door wedstrijden tegen West-Indië, Oeganda en Papoea-Nieuw-Guinea in Groep C. De selectie bestaat uit spelers als Kane Williamson, Trent Boult en Tim Southee. , onder anderen, die cruciaal zullen zijn voor de Nieuw-Zeelandse campagne in het toernooi. Ben Sears zal dienen als reizende reserve voor het team, klaar om in te grijpen als dat nodig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER